Nem fér bele a 80 milliárdba a parlamenti közvetítés - 2015.03.12
Hallgassa meg
Az MTVA jövő hétfőtől nem közvetíti a parlamenti üléseket - erősítette meg a Klubrádió értesülését az Országgyűlés Hivatalának sajtóosztálya. Az állami média eddig több csatornán - Duna Tv, Magyar Rádió MR5 - is közvetítette élőben a parlamenti munkát. Gőgös Zoltán MSZP-s képviselő rádiónknak azt mondta ennek kapcsán, hogy valamilyen megoldást keresni fognak, hogy az érdeklődők továbbra is követhessék, mi folyik a plenáris üléseken.
Az Országgyűlés Hivatalának sajtóosztálya Klubrádió megkeresésére azt közölte, hogy a parlamenti honlapon élő közvetítésen keresztül ezután is követhetőek a plenáris ülések, és minden korábbi ülés is megtekinthető időrendi keresés alapján.

Ezen túlmenően a Magyar Rádió MR5 Parlamenti adóján műholdas és internetes sugárzás által élőben hallgatható minden ülés.

A P+ kereskedelmi televízió szintén élőben közvetíti az Országgyűlés plenáris munkáját és a Törvényalkotási bizottság üléseit.

Az MTVA rádiós és televíziós napi híradásain túl az m1 információs csatorna szerdánként a Parlamenti Napló című műsorban számol be az országgyűlési eseményekről és közvetít minden olyan parlamenti eseményt, amely hírértékkel bír, többek között az interpellációkat és az azonnali kérdéseket, élő kapcsolás formájában is.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Arató András
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »