Kósa szerint Obama, szerintünk Kósa nincs képben - 2014.09.24
Hallgassa meg
A kormány nem a civilek ellen, hanem mellettük lép fel – jelentette ki Kósa Lajos a Klubrádió riporterének a Parlamentben, az amerikai elnök mai szavaira reagálva. A Fidesz ügyvezető alelnöke azt mondta: nem biztos abban, hogy Barack Obama teljesen képben van a magyarországi folyamatokról. Felvetette, hogy szerinte az Egyesült Államok elnöke nem tudja, hogy melyik Magyarország harmadik legnagyobb városa. Mire Kósa Lajos riporterünket is vizsgáztatta, aki Miskolcot mondta. Ám kiderült, Kósa Lajos sincs képben, mert a valóság az, hogy Szeged a harmadik legnagyobb város. Kósa Lajos azonban nem igazította ki kollégánkat, csak egy „Na, tessék!”-kel válaszolt. Majd hozzátette, hogy Barack Obama nincs ennyire képben. Ennél alapvetőbb információkat is csak szűrőkön keresztül kap, melyek nem biztos, hogy eligazítják - vélekedett.
Majd hozzátette, az Egyesült Államok elnöke egy egész ország ellen vezénylet háborút abban a vélelemben, hogy Iraknak tömegpusztító fegyvere van. Bár ez nem Barack Obama volt, Kósa Lajos hozzátette, ő minden amerikai elnökre gondol akkor, amikor azt mondja, hogy az amerikai elnök a világ nem minden dolgával van képben. Így elképzelhető, hogy a magyar civil szféráról nincs teljesen képben.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Arató András
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »