''Több töltény van a tárban'' - Orbán Viktor - 2013.11.16
A kormányzati gazdaságpolitika logikus következményének nevezte a magyar gazdaság növekedését Orbán Viktor a köztévében. A miniszterelnök szerint Magyarországon lehet a legnagyobb gazdasági növekedés egész Közép-Európában.
Hozzátette: a mostaninál is nagyobb, 3-4 százalékos gyarapodást akkor tud elérni hazánk, ha a bankok is aktívan beszállnak a hitelezésbe. Ehhez azonban nem a gazdaságpolitikának kell változnia, hanem a külföldi bankoknak. Jelezte ugyanakkor, továbbra is számít vitákra Brüsszellel, mert a kabinet több nagy európai érdekcsoportnak is rálépett a tyúkszemére. „Ők továbbra is tiltakozni fognak a bankadó és a különadók miatt. Ezek a csoportok továbbra is ellenfeleink Brüsszelben, most azonban sokkal több töltény van a tárban, mint korábban volt” – fogalmazott. Szólt a devizahitelesekről is. Azt mondta, az lenne a normális, ha az igazságügyi rendszer, nem pedig a kormány próbálna igazságot szolgáltatni nekik. Ha azonban az igazságszolgáltatás nem áll az emberek oldalára, akkor a kormánynak kell ezt megtennie.
(MTI)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bencze József
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »