Reménysugár az MSZP győzelme Szolnokon -Petrovay Zoltán - 2012.12.10
Hallgassa meg
Fölényes győzelmet aratott riválisaival szemben az MSZP a szolnoki időközi önkormányzati választásokon. Petrovay Zsolt önkormányzati képviselő a Klubrádiónak azt mondta: végigjárva a választókat azt tapasztalta, hogy a baloldal elutasítottsága nem olyan magas, mint ahogyan azt eddig gondolták.

A baloldal és az MSZP szavazói részére egy fajta reménysugár lehet a most megszületett győzelem, amelynek fölényes mértékén még a képviselő is meglepődött.

Petrovay Zsolt elmondta a Klubrádiónak, hogy Mesterházy Attila pártelnök nyitása óta egyre több bizalmat lehet érezni a választók részéről. A kampány során a politikus személyesen kerest fel a választópolgárokat, ez alapján pedig azt állapította meg, hogy a baloldal elutasítottsága korántsem akkora, mint azt sokan gondolnák, mert a jelenlegi kormány munkája kiábrándította az embereket.

A politikai túlsúly nem fog változni a város képviselő tesületében, de Petrovay Zsolt hozzátette,eggyel többen vannak és jobban tudják hangsúlyozni az érdekeiket. A kampány egyébként aljas, a másikat lejárató hirdetések nélkül zajlott.
(Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Váradi Júlia
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »