Gurmai megdöbbent - 2012.09.18
Nyílt levéllel fordult Gurmai Zita szocialista európai parlamenti képviselő Balog Zoltánhoz, az emberi erőforrások minisztériumának vezetőjéhez, hogy kifejezze megdöbbenését amiatt, mert Magyarország nem támogatja a női kvóta bevezetését a nagyvállalatok felügyelő bizottságaiban - tudatta a magyar szocialisták EP-küldöttsége.
A képviselő szerint az Európai Bizottság éppen azért tervezi beterjeszteni az erről szóló javaslatot, mert - mint fogalmazott - "a célzott nemzeti intézkedések és a vállalati önszabályozás elégtelennek bizonyultak".

A szocialista képviselő azért is "visszásnak" tartja a magyar kormány álláspontját, mert úgy véli, hogy Magyarország éppen azon uniós tagállamok közé tartozik, amelyekben az utóbbi években "semmilyen nemzeti szintű, célzott intézkedés nem történt" e kérdésben.
(MTI)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Báder Tamás
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »