Átvertek bennünket - Pálffy - 2012.09.13
Hallgassa meg
A KDNP egyetért azzal, amit a kormány és a miniszterelnök az azeri baltás gyilkos kiadásával kapcsolatban elmondott – jelentette ki a párt frakcióvezető-helyettese a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában. Pálffy István arra felvetésre, hogy utólag miért nem tesznek kármentő vagy utólagos bizalomépítő lépéseket hozzátette, ezek kialakítás a pártban éppen folyamatban van.
Konkrétumokról nem beszélt, de azt elmondta, hogy az örmény-magyar kapcsolatokat próbálják a leg óvatosabban a legnagyobb megértéssel és empátiával konszolidálni. 

Pálffy István azt is elmondta, a kormány a döntéseit minden ügyben így hozza meg, a kormány tagja elmondják a véleményüket, van kockázat mérlegelés, van veszteség mérlegelés és a kormány a maga működési rendje szerint ezeket a kérdéseket eldönti és viseli a felelősséget. Újra elmondta a korábbi kormányzati álláspontot, mi szerint a kormány jogszerűen egy demoktratikus állam joggyakorlata alapján járt el és ezt feltételezte a másik félről is. Okkal felletételezte Magyarország, hogy Azerbajdzsán az ENSZ BT tagjához illően viselkedik – fogalmazott Pálffy István. Nem volt ok arra, hogy másként álljunk Azerbajdzsánhoz, mint bármely más országhoz. 

Pálffy István arról is beszélt, hogy az azeri kiadatásból semmilyen előnyre nem számított a kormánynak. Mint mondta: „természetes, hogy ennek nincs előnye. Ugyan, mi lenne?”
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Rózsa Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »