A félhazugságok nem ehetőek - azonnal lépne a Hetényi-kör - 2012.07.31
Hallgassa meg
Az ismert közgazdászokból, pénzügyi szakemberekből alakult Hetényi-kör azonnali gazdasági fordulatot javasol. Erről Csillag István a társaság tagja a Klubrádió Reggeli gyorsban azt mondta, a cél, hogy elinduljon egy szakmai és társadalmi párbeszéd a gazdasági helyzetről és a szükséges lépésekről.
A közgazdász ismertette, három pontban javasolnak azonnali beavatkozást: csökkentenék a bérek terheit, progresszív személyi-jövedelemadózást vezetnének be, és kivezetnék az ágazati különadókat.
Június 6-án alakult meg a Hetényi István (1926–2008) nevét viselő szakmai-baráti kör, melynek tagjai a volt pénzügyminiszter egykori munkatársai és tisztelői. A Hetényi Kör adószakértőkből és közgazdászokból áll, célja a magyar adórendszert érintő javaslatok kidolgozása és nyilvános szakmai vitája.
Tagjai: Akar László, Atkári János, Csillag István, Draskovics Tibor, Herczog László, Karácsony Irén, Kerényi Ádám, Kocsis Imre, Kovács Álmos, Lengyel László, Madarász Aladár, Mellár Tamás, Mihályi Péter, Simonovits András, Soós Károly Attila, Várhegyi Éva, Vértes András

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bolgár György
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »