Pókerjáték folytatódik az IMF-fel - Kósa Lajos - 2012.06.08
Hallgassa meg
Ez az egész IMF, Európai Bizottság, készenléti hitel, ez egy gigászi nagy pókerjátszma – mondta Kósa Lajos a Fidesz alelnöke a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában.

Más országok hamarabb kaptak az IMF-től hitelt mindenfajta demokratikus vétó és feltétel nélkül, mint Magyarország. Egyiptom vagy Fehéroroszország nem kísérletezett azzal, hogy felrúgja a korábban kialakult európai status quo-t bizonyos nagyon fontos válságfinanszírozási kérdésekben. Magyarország ezt megtette, és ezzel kihúzta ki a gyufát. Ennek a költségét ugyanis nem lehet bizonyos gazdasági szereplőkre lehet rátolni, mi rátoltuk, ezzel felrúgtuk ezt a status quo-t - magyarázta Debrecen polgármestere.


Pókerezünk – tette hozzá, de úgy, hogy öt játékos az egyik csapatban öt a másikban, az egyik eljátssza az egyik szerepet, a másik amazt, az egyik így viselkedik a másik úgy. Ha úgy tűnik, hogy kaotikus a működés az nem feltétlenül úgy van – tette hozzá Kósa Lajos.


(Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kárpáti Iván
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Egy ködös, holdtalan éjjel sötét kaftánba bújtatott, borostás férfiak gyülekeztek egy csatornafedél fölött, valahol az amerikai nagykövetség melletti utcában »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »