Pókerjáték folytatódik az IMF-fel - Kósa Lajos - 2012.06.08
Hallgassa meg
Ez az egész IMF, Európai Bizottság, készenléti hitel, ez egy gigászi nagy pókerjátszma – mondta Kósa Lajos a Fidesz alelnöke a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában.

Más országok hamarabb kaptak az IMF-től hitelt mindenfajta demokratikus vétó és feltétel nélkül, mint Magyarország. Egyiptom vagy Fehéroroszország nem kísérletezett azzal, hogy felrúgja a korábban kialakult európai status quo-t bizonyos nagyon fontos válságfinanszírozási kérdésekben. Magyarország ezt megtette, és ezzel kihúzta ki a gyufát. Ennek a költségét ugyanis nem lehet bizonyos gazdasági szereplőkre lehet rátolni, mi rátoltuk, ezzel felrúgtuk ezt a status quo-t - magyarázta Debrecen polgármestere.


Pókerezünk – tette hozzá, de úgy, hogy öt játékos az egyik csapatban öt a másikban, az egyik eljátssza az egyik szerepet, a másik amazt, az egyik így viselkedik a másik úgy. Ha úgy tűnik, hogy kaotikus a működés az nem feltétlenül úgy van – tette hozzá Kósa Lajos.


(Klubrádió)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kálmán László - Nádasdy Ádám
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »