Megalakult a Főszerkesztők Fóruma - 2012.01.18
Közös etikai irányelveket fogadtak el a magyar sajtó meghatározó szereplői. A Főszerkesztők Fórumához csatlakozó harminc médium egy egyesületet is létrehoz, hogy terjesztésszék irányelveiket. A Főszerkesztők Fórumához mások mellett a Klubrádió is csatlakozott.
Honlapjukon az olvasható, hogy a magyar médiapiac meghatározó szerkesztőségeinek vezetői azért döntöttek a közös irányelvek kidolgozása mellett, mert egyetértenek abban, hogy a szakma és a közönség érdeke is, hogy legyenek olyan közös értékek, amelyeket a szerkesztőségek – platformtól, műfajtól, célközönségtől, mérettől, világnézettől, stílustól függetlenül – mindannyian osztanak, ezek az értékek pedig legyenek ismertek és számonkérhetőek.

A csatlakozók között van mások mellett a hvg.hu, a HVG, az Origo, a Metropol, a Figyelő, a TV2 és az RTL klub híradója, a Hír24, a Hírszerző, a Blikk és a Heti Válasz. 

A kezdeményezés várja a további csatlakozókat, érdeklődőket.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Törtei Takács Kriszta
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »