Nem lesz kevesebb pénz az oktatásban - Hoffmann - 2011.09.05
Hallgassa meg
Nem romlanak a közoktatás pozíciói a jövő évi költségvetésben - mondta Hoffmann Rózsa újságíróknak, miután a fővárosban a Pedagógusok Szakszervezetének vezetőségével találkozott.
Az oktatási államtitkár úgy fogalmazott, hogy várhatóan a jövő évben is ugyanannyi pénzből lehet majd gazdálkodni, mint idén. Jelentős növekedésre nem lehet számítani, de olyan szempontból ezt nyereségnek lehet tekinteni, hogy idén 22 ezerrel kevesebb diák ül be az iskolapadba - állapította meg.

Hoffmann Rózsa megerősítette, hogy a pedagógus életpályamodell bevezetése egy időben történik majd a más típusú munkaidő-elszámolással.

Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke azt mondta, partnerek kívánnak lenni abban, hogy olyan iskolarendszer jöjjön létre, amelyben az intézmények biztonságosan működnek, a pedagógusok munkahelye nincs veszélyben és megfelelő a finanszírozás. Ugyanakkor az érdekvédő komoly szakmai vitákra számít az elkövetkezőkben többek között a munkaidő-elszámolás terén.
(MTI)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Rózsa Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »