Idén is ott lesz a Klubrádió a magyar dal napján - 2011.08.31
Budapesten, Nyíregyházán, a magyar dal idei fővárosában, valamint további öt vidéki településen mintegy 35 helyszínen lesznek koncertek és előadások az idei magyar dal napján szeptember 11-én vasárnap. A Klubrádió a Városmajori Színpadra vár mindenkit. A fellépők közt ott lesz Bródy János, Vásáry André, Nyeső Mari és Kozma Orsi.
A többi helyszínen szintén ott lesz magyar könnyű- és világzene szinte teljes élvonala, a negyedik magyar dal napján ott lesz: Presser Gábor, Karácsony János, Kovács Kati,a KFT, a Napoleon Boulevard, Török Ádám és a Mini, a 100 Folk Celsius és Harcsa Veronika - hangzott el a szervezők sajtótájékoztatóján az óbudai Kobuci kertben.

Az idei rendezvény különlegességei közé tartozik, hogy a nyíregyházi Büntetés-végrehajtási Intézetben a rendőrök, az elítéltek, a bírók, az ügyvédek és a fogvatartók zenekara is játszani fog, a fővárosi Gödör Klubban fiatal együttesek mutatkoznak be, lesz Nótahajó, a Vígszínházban pedig felelevenítik az idén 115 éves teátrum történetét.
(MTI/Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bíró Bori
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »