Osztrák fiatalok rendőrkézen a melegfelvonulás miatt - 2011.06.19
Megerősítette a rendőrség, hogy két külföldit is előállítottak este a budapesti melegfelvonuláson. Előzőleg az osztrák hallgatói önkormányzat közölte, hogy két aktivistájukat.
Mint az APA osztrák hírügynökséggel közölték, mintegy félszáz aktivistájuk vett részt a meleg méltóság menetén, majd amikor autóbuszukhoz tartottak, 15 magyar neonáci támadt rájuk, vélhetően valamilyen gázspray-kkel. Amikor a rendőrök odaértek, a támadók azt állították, hogy az osztrák fiatalok rontottak rájuk. Ezután vitték be a rendőrségre a két osztrákot. A rendőrség garázdasággal gyanúsítja a két osztrákot, szabadlábon védekezhetnek. A hatóság korábbi beszámolója szerint 4 embert állítottak elő a tegnapi melegfelvonuláson. Idén is több száz ellentüntető próbálta megzavarni a rendezvényt, de a rendőrök elterelték a menetet, így sikerült megakadályozni a nagyobb összetűzéseket.
MTI
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Burger Lajos
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »