Overdose nem szomorú - Ascotban megmutatja - 2011.05.23
Hallgassa meg
Nem alakult a legszerencsésebben Overdose számára a verseny, de az események alakulásában az is közrejátszott, hogy egy kicsi hiányzik még a formaalakításához, amit reméljük Ascotban már behozunk - mondta Mikóczi Zoltán, Overdose tulajdonosa a Reggeli Gyorsban.

Kezdetben el voltam keseredve, de elemezve az eredményt, be kell látni, hogy Overdose-nak ott a helye Európa legjobb sprinterei között. Június 14-én a Royal Ascoton - ha minden körülmény adott lesz - biztosan indul Overdose. A nevezési összeget már befizettük - nyilatkozta Mikóczi Zoltán a ló tulajdonosa a Klubrádiónak.

border=0
border=0 border=0
Az a szerencse, hogy Overdose-t nem kell utaztatni több száz kilométeren keresztül, így nem fárad el annyira. Ha minden jól megy, akkor azt a picit, ami hiányzik a győzelemhez, behozzuk a versenyen - ígérte Mikóczi Zoltán, aki elmondta azt is, Overdose mostani veresége nem hagyott a lóban akkora fájdalmat, mint a Baden badeni, de az más helyzet volt, ott Overdose nem akart futni, itt viszont versenyezni akart – hangsúlyozta Mikóczy Zoltán.

A Guardian szerint túlértékelték a Haydockban hetedik helyen végzett Overdose-t. Az angol lap azt is megkérdőjelezi, hogy a magyar ló a jövőben versenyképes lesz a hasonló szintű viadalokon. Az újság tudósítása szerint a ló tulajdonosa, Mikóczy Zoltán által meghívott huszonnégy magyar vendég síri csendben ülve vette tudomásul, hogy "az eddig számukra oly sok büszkeséget és örömet szerző ló" tizenhetedik versenyén elszenvedte második vereségét.

A kudarc után a Guardian úgy véli, Mikóczynak szembesülnie kell azzal, hogy a lovát mostantól sokan túlértékeltnek fogják tartani. A lap hozzáteszi, az is könnyen lehetséges, hogy Overdose hatéves kora és lábproblémái miatt nem lesz már versenyképes ezen a szinten.

"A vágtájából arra lehet következtetni, hogy egy kicsivel puhább talajra van szüksége a versenylónak" - idézte Overdose zsokéját, Andreas Suboricsot a Guardian. Suborics elmondta, előre tudta, hogy féltávnál hátrányban lesznek, mert bár Overdose élen volt, és kemény iramot diktált, a zsoké érezte, hogy egyre magasabbra emelgeti a lábait a számára kellemetlen talaj miatt.

(Klubrádió/MTI)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szentpéteri Nagy Richard
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »