Szektás gyilkossággal vádolnak egy magyar nőt Ausztriában - 2018.12.10
Egy 72 éves idős asszony megfojtásával vádolnak egy régóta a dél-ausztriai Villachban élő magyar nőt, írja a Blikk az osztrák Heutére és az osztrák hatóságokra hivatkozva.

A magyar nőt gyújtogatás közben érték tettek a hatóságok, és ő bevallotta a 72 éves asszony meggyilkolását. "A Heute című osztrák lap szerint, a magyar nő borított, vélhetően szabadulni akart a 47 éves szektavezér uralma alól." - írja a Blikk.


A nő tagja volt egy háromtagú, nőkből álló szektának, amely okkult szövegekkel csapott be idős nőket, és védettségért cserébe pénzt csalt ki tőlük. A bandát egy 47 éves osztrák nő vezette, aki korábban energetikusként dolgozott, de engedélyét bevonták.


A Heute azt írja az elmúlt 4 évben több mint százmillió forintnyi összeg fordult meg számláján. Áldozataikat időnként arra is rá tudták venni, hogy az áldozatok végrendeletébe írják magukat. A 72 éves nőnek azért kellett meghalnia, mert ellenállt a zsarolási kísérletnek.

(Blikk)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Burger Lajos
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »