Megverték a hatvani kórház ügyeletes orvosát, mert sokallották a várakozási időt - 2017.11.07
Egy orvost két férfi és egy nő megtámadott és összevert a hatvani kórházban, miután hosszúnak találták a várakozási időt. A belázasodott csecsemőjüket vitték be a kórházba és azonnali ellátást követeltek, ami miatt hangos szóváltásba keveredtek a kórházi dolgozókkal. Az orvos többször is rájuk szólt, erre a családtagok rátámadtak.
Az első rendű vádlott két kezével a mellkasánál erőteljesen lökdösni kezdte a doktort, aki pedig megragadta a férfi ruháját. Erre lépett közbe a támadó fia, a másodrendű vádlott, aki ököllel leütötte az orvost, aki végül a földre esett. Ezután a két férfi tovább bántotta az orvost, miközben az anya, a harmadrendű vádlott lefogta a védekezni próbáló orvos kezeit.
Az erőszakos cselekménysorozatnak egy, a váróban tartózkodó beteg vetett véget, a hangoskodásra kiérkező kórházi dolgozók segítségével. Az orvos a bántalmazás következtében több, köztük 8 napon túl gyógyuló súlyos – szakításos töréses - sérülést is szenvedett. A Hatvani Járási Ügyészség a három embert csoportosan elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével, valamint súlyos testi sértés bűntettével vádolja, és végrehajtandó börtönbüntetést javasolnak.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Eisen-Kiss Erika
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »