Nagyon fontos a megfelelő családi háttér – Karácsony János - 2017.10.21
Hallgassa meg
A Klubdélelőtt vendége volt Karácsony János zenész, aki nemrég ünnepelte 66. születésnapját. James az interjúban elmondta, hogy ő nem szeret „születésnapozni” és nem a számok miatt.
Mindenki érezze magát annyinak, amennyi. A számok nem jelentenek számára semmit. Egészségesnek érzi magát. És, ez a lényeg. Számára nagyon sokat jelent a megfelelő családi háttér.

„Ha nem vagy hajlandó kiszolgálni azt az ajándékot, ami az élet, hanem elmész mellette, akkor tévutakra kerülsz és engeded magad befolyásolni mindenféle áramlattól, rossz tényezőtől, akkor nem tudod megvalósítani önmagadat” - fogalmazott.


Az LGT felbomlása után, szólókarrierbe kezdett. Cseppet sem unatkozik - mondta. Tele van munkákkal. Talán többet játszik, mint ezt megelőzően. Játssza a dalait, a régi szerzeményeit, több formációban, vendégként is fellép a szimfonikusoknál, más zenekaroknál, önálló esteket is tart. Ma is fellép egy gálaműsorban és jótékonykodik. Kapcsolatai Egerhez fűzik, ott támogat egy zeneiskolát.

Nem élharcosa, munkása a jótékonykodásnak, nem tagja semmilyen szervezetnek. a maga feje után megy, és hogyha úgy látja, akkor segít.

(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Pataki Gábor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »