Riasztást adtak ki több megyére - 2017.07.06
A heves zivatar veszélye miatt több délkeleti járásra kiadták a másodfokú riasztást kora este, ez Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megyét érinti.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzésében azt írta: elsősorban északkeleten, valamint a Dunántúlon, annak is főként a nyugati, délnyugati felében alakulhatnak ki helyenként zivatarok viharos szél és esetleg kisebb méretű jég kíséretében. Az éjszaka első felében főként délnyugaton lehet még zivatar. Egy-egy heves zivatar is előfordulhat.

Pénteken a nap második felében északnyugat felől több hullámban alakulnak ki zivatarok, legkisebb eséllyel az ország délnyugati harmadán. Heves zivatar is valószínű, károkozó szélrohamok és nagyméretű jég kíséretében. Az Északi-középhegység térségében a zivatarokhoz helyenként nagy mennyiségű eső is társulhat.

A heves zivatarok veszélye miatt péntekre három dél-dunántúli megye kivételével - Zala, Somogy és Baranya - az egész országra figyelmeztetést adtak ki, ez másodfokú Budapestre, valamint Pest, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Komárom-Esztergom és Nógrád megyére.

Emellett Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Győr-Moson-Sopron, Somogy, Tolna, Vas és Zala megyére a hőség veszélye miatt is elsőfokú figyelmeztetést adtak ki péntekre.

(MTI)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Dési János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »