Overdose Pozsonyban futhat - 2010.05.25
Overdose, a veretlen magyar csodaló több mint egyéves kihagyás után valószínűleg június 6-án, Pozsonyban, az 1200 méteres távú Földművelésügyi Miniszter Díján tér vissza a versenypályára.

Mikóczy Zoltán, az ötéves telivér tulajdonosa a pannoniaoverdose.hu-nak elmondta, hogy három június 6-ai viadalra is nevezték a lovat, de ezek közül azért a szlovákiainak a legnagyobb a valószínűsége, mert ott lesz a legkevésbé erős mezőny, márpedig szerinte elsőként egy önbizalomnövelő győzelemre lenne szüksége Overdose-nak.

border=0
border=0 border=0

A másik két szóba jöhető verseny a hoppegarteni 1200 méteres, Group III-as Benazet Rennen, és a francia Derby egyik betétfutama, a Group II-es, 1000 méteres Prix du Gros Chene.

Mikóczy hozzátette, egyáltalán nem biztos, hogy Overdose rajthoz áll június 6-án, ezt kizárólag a ló állapota dönti majd el. Amennyiben tovább csúszik a négylábú visszatérése, egy héttel később a milánói, 1200 méteres Premio Bersaglio jöhet szóba.

"Az ascoti nevezése él, indulása továbbra is szép remény, amelyre azonban csak abban az esetben kerülhet sor, ha június 6-án Overdose valamely versenyen olyan kimagasló formát mutat, hogy esélye lehet a jó szereplésre" - mondta a június 19-i, angliai viadalon való részvételről Mikóczy.

Az eddigi pályafutása során 12 versenyt nyert ló tavaly áprilisban savós patairha-gyulladásban betegedett meg, azóta nem versenyzett.

(MTI)

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Borgula András
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »