Lezuhant egy kisrepülő Svájvcban - Romániában a levegőben ütközött össze két kisgép - 2018.08.04
Több utassal a fedélzetén lezuhant egy kisrepülőgép a svájci Luzern mellett szombaton. A balesetnek több halálos áldozata van.
A repülőgép roncsai teljesen kiégtek, turisták nem utaztak rajta, tájékoztatta a dpa-t Nidwalden kanton rendőrsége. A baleset további részleteit, illetve hogy pontosan hány ember halt meg, nem árulták el.
A szerencsétlenség Hergiswil mellett, Luzern városától mintegy tíz kilométerre délre történt. A nehezen megközelíthető, erdős területen lassan haladnak a mentési munkálatok.A zuhanás helyszínén tűz alakult ki. A lángokat egy tűzoltó-helikopter próbálja eloltani, hogy a mentőalakulatok eljuthassanak a roncsokhoz.
Nem sokkal korábban Romániában ütközött össze két kisrepülőgép. Az egyik pilóta meghalt, a másikat súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Ma reggel pedig pedig egy helikopter zuhant le Szibériában, a balesetben 18-an meghaltak.(MTI,Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Zentai Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »