Ciprasz vállalja a felelősséget a görög tragédiáért - 2018.07.28
Vállalja a politikai felelősséget az erdőtüzekért a görög kormányfő. Aleszisz Ciprasz szerint a tragédia egyik oka az illegális házépítések gyakorlata, amit a kormány mindeddig eltűrt.
A legfrissebb hírek szerint már 87 halálos áldozata van a Görögországban napok óta pusztító tűzvésznek. A hatóságok szerint a tragédiát szándékos gyújtogatás okozta, a fellelt bizonyítékok is erre utalnak. Korábban az Új Demokrácia nevű jobbközép ellenzéki párt pénteken, a tragédia miatt elrendelt háromnapos nemzeti gyász lejárta után bírálta a kormány csütörtök esti sajtótájékoztatóját, amelyen - mint mondták - semmiféle bocsánatkérés nem hangzott el. A görög miniszterelnök azt ígérte, hogy a kormány nemzeti tervet dolgoz ki a gyakorlat visszaszorítására, és fejleszti a biztonsági szolgálatot annak érdekében, hogy többé ne történhessen ilyen tragédia.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Berecz Anna
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »