Lakat alatt az Iszlám Állam 31 feltételezett tagja Törökországban - 2018.02.10
Törökországban elfogták az Iszlám Állam terrorista szervezet 31, merényletre készülő feltételezett tagját az Anadolu szombati jelentése szerint.
Törökországban elfogták az Iszlám Állam terrorista szervezet 31, merényletre készülő feltételezett tagját az Anadolu szombati jelentése szerint. A hírügynökség úgy értesült, hogy a hatóságok hat helyszínen razziáztak Isztambul három kerületében, a rajtaütések időpontjáról azonban nem közölt részleteket. Az elfogottak mindegyike külföldi. Törökország tagja az Iszlám Állam elleni amerikai vezetésű koalíciónak, és a török rendőrség a múlt év végén - az egyik isztambuli szórakozóhelyen elkövetett, 39 halálos áldozattal járó szilveszteri merénylet évfordulója előtt - fokozta a dzsihadista szervezet vélelmezett tagjai elleni műveleteit. A török hatóságok az Iszlám Államot gyanúsítják az országban az elmúlt években történt egyéb merényletek elkövetésével is.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Korpás Krisztina
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »