A magyar nagykövetség is Jeruzsálembe költözik? - 2017.12.07
Magyarország is áthelyezheti nagykövetségét Tel-Avivból Jeruzsálembe – erről írt a Times of Israel. A lap szerint ezt erősítheti az a tény is, hogy a magyar kormány megvétózott egy olyan közös uniós nyilatkozatot, amely elítélte volna Donald Trump tegnapi döntését az izraeli amerikai nagykövetség áthelyezéséről Jeruzsálembe.
A Times of Israel úgy tudja, hogy Csehország és a Fülöp-szigetek is hasonló lépésre készült, Izrael pedig arra számít, hogy Magyarország nagykövetsége is költözni fog. Írtunk a külügyminisztériumnak, hogy igaz-e ez a hír, eddig nem válaszoltak.
Nyáron, amikor Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök Magyarországra látogatott, a kormányközeli The Jerusalem Post azt írta, hogy a Soros-ügyből fakadó antiszemitizmus-vádak ellenére Orbán Viktor számára azért volt fontos Netanjahu látogatása, mert fel tudja mutatni, hogy nemcsak a kazah és az orosz, hanem egy, a nagyvilágban jobban elismert politikai vezető is ellátogat hozzá. A lap azt is kiemelte, hogy a magyar kormányfő közelében azt gondolhatják, hogy Washingtonba Jeruzsálemen át vezet az út, Orbán Viktornak nagyobb esélye lehet bejutni a Fehér Házba és Trump-pal találkoznia.
(Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Csík Juci
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »