Már 17 ország érintett a tojásbotrányban - 2017.08.12
Már 17 országban találtak Fipronil rovarirtó szerrel szennyezett tojást, és már annak a cégnek a vezetőit is letartóztatták, ami a szennyezett termék terjesztéséért felelős.
Magyarországon eddig nem találtak rovarirtós tojást, ami egyébként csak nagy mennyiségben jelent egészségügyi kockázatot, de a Nébih a biztonság kedvéért ellenőrzi a tojásimportot. Belgium és Hollandia közben egymásra mutogat, mert állítólag már jóval a bejelentés előtt tudtak a hatóságaik, hogy baj van – írja az index.Eddig senkinek nem lett baja a szennyezett tojás miatt, de péntekig tizenöt európai ország jelezte, hogy Fipronil rovarirtó szerrel szennyezett tojást találtak a forgalomban: Ausztria, Belgium, Dánia, Írország, Hollandia, Németország, Franciaország, Olaszország, Svédország, az Egyesült Királyság, Luxemburg, Lengyelország, Románia, Szlovénia és Szlovákia. Az EU-n kívül Svájcban és Hong Kongban is találtak szennyezett tojást.(index.hu, Klubrádió)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Arató András
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »