Rendőrökre lőttek Párizsban, egyikük meghalt - 2017.04.21
Egy rendőrt megöltek és két másik pedig megsebesült este Párizs központjában, a Champs-Élysées-en. A támadót lelőtték. Előzőleg egy autóból kiszállva, automata fegyverrel nyitott tüzet és a beszámolók szerint célzottan a rendőrökre támadt. A merényletért az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vállalta a felelőséget.
Az elkövetőt már azonosították a hatóságok, de részleteket még nem hoztak nyilvánosságra. A rendőrség éjjel Párizs egyik keleti elővárosában tartott házkutatást egy lakásban, amely a feltételezések szerint összefüggésben állhat a merénylettel. Francois Hollande államfő reggelre összehívta a nemzetbiztonsági kabinetet. A történtek miatt több kampányrendezvényt is lemondtak a vasárnapi elnökválasztás első fordulójának finisében.
A magyar külügyminiszter elítélte a párizsi támadást. Szijjártó Péter szerint aki rendőrökre támad, egyértelműen az ország destabilizálására törekszik, félelmet és bizonytalanságot akar kelteni. Franciaország számíthat Magyarország szolidaritására és támogatására- hangsúlyozza közleményében a tárcavezető.
(MTI)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Lay Viktória
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »