Igazodj! - 2017.01.09
Ha a jövőben lenyomsz egy kilincset, ami nem a saját házad vagy lakásod ajtaján található, jól teszed kedves hallgató, ha előtte körülnézel.
Ha rendőrt látsz, azonnal macskává változol és eliszkolsz a helyszínről. Mert, ha nincs, aki rögvest azonosít, hogy rokon , ismerős, de semmiképpen nem illetéktelen személy vagy, akkor jaj neked. Jön az igazoltatás, a motozás – bocsánat, hivatalosan a ruházat átvizsgálása – és annak hatósági mérlegelése, hogy most akkor bekasztlizzanak vagy ne. Az éberség ütötte fel itt a fejét és a szolgálunk és védünk szlogen szűkített értelmezéséből fakadóan a magyar rendőrség Orbán Viktort és érdekeltségeit szolgálja ki és védi meg akárki ellen is. A miniszterelnök ezzel már hármas védőgyűrű biztonságában élheti mindennapjait. Legszűkebben az ő feltétlen hívei vannak, akik valóban foggal – körömmel és saját egzisztenciális érdekük szerint mindentől – érvektől, tényektől, kritikáktól védik őt. A második gyűrű a TEK. A miniszterelnök magánhadserege. Itt már akár lőhetnek is. Orbán országjárásakor a kíséretében a TEK tök felesleges páncélautója is ott van – mintha a terroristák ellen a reguláris hadsereggel lehetne védekezni, mintha a terrorizmus nem éppen azokon a helyeken és lehetőségek közepette csap le, ahol nincs fegyveres rendvédelem – mindig a védtelen civil világot veszi célba – ehhez képest a TEK látványos, önmutogató, erőfitogtató, státus-szimbólum. És akkor Orbán köré a harmadik védőgyűrűt immár maga a rendőrség vonja; ha idegen közeledik Felcsúthoz, már a bevezető úton találkozik a rend őreivel. 

A német RTL forgatócsoportja járt így legutóbb. Az őket kísérő magyar ellenzéki politikus is horogra akadt – igazoltatás, motozás – ezt minősítette a későbbi panaszlevére válaszolva a rendőrkapitány úgy, hogy nem motozás, hanem ruházat átvizsgálása történt – majd hosszas vegzálás csak azért, mert a stáb Orbán háza és a tövében felépített Pancsó Aréna közvetlen közelébe merészkedett. S mivel a fakabátok észlelték, hogy a társaságban külföldiek is vannak, azonnal terrorveszélyt orrantottak. Hát így..! Hölgyeim és uraim, visszatért a politikai rendőrség, felébredt kádár kor-végi álmából, és akcióba lépett. Hamarosan valóságos no-go zónák létesülnek….már abban az értelemben, hogy nem jószántunkból, hanem a rendőrök által elijesztve nem lépünk, nem léphetünk be a területre, mert ott valamilyen magasságos személy vagy /és érdekeltsége található. Sok kis Felcsút, sok kis Cinege utca. Apropó cinege – a ház, amelyben a miniszterelnök és családja lakik nyilván a világ egyik legbiztonságosabb helye. Őrzik, mint trezor az aranyat. A másik ház, ami vele szemben áll, amit nemrég egy muszlim milliárdos vett meg, nyilván szintén az. Biztonságos mint a páncél. Na, mármost, ezek szerint mégis csak változik a világ Orbán Viktor fejében, mint Kövér László arca a bajusz lenyírbálása után, hiszen ha Pharaon úr szomszéd lehet, mégsem kell minden muszlimtól félni. Mégsem kell a magyar keresztényi világot félteni az iszlámtól, hiszen a békés egymás mellett élés briliáns bizonyítéka az, hogy Orbán és Pharaon immár tőszomszédok. Sőt, mindkettőt ugyanaz a rendőrség és TEK védi. Amit nem tudok és nem értek, hogy végül is kitől és mitől? Csak nem tőlünk? Belegondolni is rossz.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Csepelyi Adrienn
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »