Magyar terror - 2016.11.02
Itt állunk egy masszív migránskampány után – közben - az utolsó faluban is, attól rettegnek, hogy jönnek az olajos bőrű hadak, letiporják az országot, megbecstelenítik asszonyainkat.
Aztán egyszer csak robban a bomba a nagyváros közepén, kiszámítottan, irányítottan. Egy srác előlép a beugróból, nyugodt léptekkel elgyalogol a vérben fekvő rendőrök mellett, akik a csodával határos módon túlélték az orvtámadást. Pár hét után úgy néz ki meglett ez a zavaros életű fiú, fene tudja miért tette, de megtette. Snitt. Eltelik pár hét és lövések dördülnek. Most megtörténik a tragédia, egy rendőr meghal. Egy kiérdemesült vén náci katonai fegyverrel adott le egy rövid sorozatot. Szóval, az elmúlt hetekben fehér magyar emberek vadásztak magyar rendőrökre. Ezt hívják úgy, hogy terror. Saját terroristáink vannak. Az külön botrányos, hogy, miközben az utóbbi években még az utolsó tyúktolvajhoz is a TEK vonult ki, Bőnyön, egy már vagy negyed százada szélsőséges figuraként számon tartott emberhez két mezei nyomozó megy ki. Ha valamikor, hát most indokolt lett volna, hogy terrorelhárítás a nappalijáig dübörögjön az átfestet szovjet páncélossal, hogy aztán minimum három 130 kilós kommandós térdeljen a gyomrába Györkös úrnak. Innen is kívánok neki mielőbbi felépülést és még hosszú, egészségben eltöltött éveket a rácsok mögött. Régebben még háborogtam volna azon is, hogy legalább egy megyei rendőrkapitány mondjon le emiatt a végzetes hiba miatt. De már nincs kedvem. Szóval terrorveszély van. A terroristák pedig itt élnek közöttünk. Bőnyön annyi fegyver volt, amivel egy kisebb katonai alakulatot fel lehetett volna szerelni. Az már csak hab a tortán, hogy a kormany.hu a hírt először egy olyan képpel illusztrálta, amin rendőrök menekülteket őriznek. Az aljasságnak ez már olyan foka, hogy egy idő után ezt le is cserélték, de az elkövetőről és annak ideológiai hátteréről továbbra sem írnak.

Az ügyben ráadásul még egy csavar van, a hírek szerint a hungarista testvér kiképzéseit orosz diplomaták is látogatták, az orosz hírszerzés, pedig egyfajta hasznos hülyeként ügyesen használta Györköst, aki orosz propagandát közvetítő honlapot is fenntartott. Közben külügyminiszterünk meg azért hívatja be egy baráti ejnyebejnyére az orosz nagykövetett, mert egy másik propaganda anyagban ’56-nak egy igen sajátos interpretációjával állt elő az egyik tévéjük. Hát rendkívül boldog vagyok, hogy így kiállnak a magyar érdekek mellett, milyen kér, hogy még az unokám is az orosz erőművet fogja fizetni. És, akkor most én kezdjek hazaárulózni? Reménytelen ez az egész. Orbán Viktor október 23-án is azt harsogta megfáradt, rekedt Macbethként, aki még nem fogta fel, hogy megindult felé a birnami erdő, hogy megvédtük és megvédjük Európát. Nemhogy Európát nem tudja megvédeni, hanem még saját országát sem, a saját terroristáinktól.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bubnó Márk
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Egész életemben rettegtem a repüléstől »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »