Kettősfront jön hétvégére csapadékkal - 2017.05.19
Pénteken még száraz idő társul a kora nyárias meleghez, ám a hétvégén érkező kettősfronttal ismét csapadékosabb időszak veszi kezdetét.
Péntek délelőtt nyugaton felhő is alig lesz az égen, és keleten is csupán helyenként fordulhatnak elő felhősebb tájak. Csapadék nem várható. Délután a középső és a keleti országrészben megnövekszik a felhőzet, míg a Dunántúlon folytatódik a szinte zavartalan a napsütés. Csapadékra sehol sem kell számítani. Északnyugaton megélénkül a délies szél, máshol gyenge, mérsékelt marad a légmozgás. 21, 27 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szombaton keleten időnként, máshol többször erősen gomolyfelhős lesz az ég, délelőtt süthet ki gyakrabban a nap. Keleten több helyen alakulhat ki zápor, zivatar, máshol a kora esti órákig nem valószínű csapadék. Megerősödik az északnyugati szél. 19, 26 fokra melegszik a levegő.

Vasárnap az ország keleti felén gyakran lesz erősen felhős az ég, míg a Dunántúlon a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütés is várható. Eleinte szórványosan, később több helyen valószínű eső, záporeső. Az északnyugati szél erős lesz. 18, 24 fok között tetőzik a hőmérséklet.
(időjárás.hu)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bíró Bori
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »