Ónos szitálás, hószállingózás - 2017.02.17
Ma délelőtt a reggeli köd sokfelé csak lassan kezd ritkulni, illetve megemelkedve rétegfelhőzet is képződik belőle. Napsütés inkább a magasabban fekvő tájakon lehet. Közben északnyugat felől a Dunántúlon is elkezd növekedni a felhőzet. Számottevő csapadék nem, de ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. Délután keleten borongós, nyirkos idő lesz, közben északnyugat felől a Dunántúlon is erősen megnövekszik a felhőzet. Egyre többfelé megszűnik a köd, és elszórtan gyenge eső, ónos eső is kialakulhat. Az északnyugatira forduló szél a legtöbb helyen mérsékelt marad, de a Kisalföldön a nap második felében megélénkül. A csúcshőmérséklet keleten 0, +4, a Dunántúlon 4, 7 fok között várható.
Szombaton napközben változóan, többfelé erősen felhős idő valószínű, kevésbé felhős tájak északnyugaton lehetnek. Csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3, 10 fok között alakul.
Vasárnap napközben változóan felhős időre és több - kevesebb napsütésre van kilátás. Csapadék általában nem alakul ki, de délnyugaton néhol kisebb eső, futó zápor előfordulhat. Mérsékelt marad a légmozgás. Kora délután 4, 11 fok várható.
(időjárás.hu)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Törtei Takács Kriszta
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »