Jégeső, hidegfront, szél, havas nyúl - 2012.04.06
Többnyire erősen felhős lesz az ég, de a keleti és középső országrészben számíthatunk napos időszakokra is. Többfelé valószínű záporeső, zivatar néhol viharos széllökések, jégeső kíséretében. Délutántól a Dunántúlon megélénkül az északnyugati szél. A minimumok 7 és 13, a maximumok pedig 15 és 24 fok között alakulnak.
Szombaton késő délután egy hidegfront érkezik. Többnyire erősen felhős, kezdetben keleten még napos időre van kilátás, többfelé várható eső, zápor, délen egy-egy zivatar is, gyakran megélénkül majd a szél. Lehűlés veszi kezdetét.
Húsvét vasárnapra átvonul fölöttünk a hidegfront. Bár a felhőátvonulások mellett már több-kevesebb napsütésre is számíthatunk, egy-egy hó- vagy jégdarazápor még előfordulhat. Erős, gyakran viharos lesz a szél, hideg idő várható. A jövő hét elején hajnalonta hideg, többfelé fagyos, napközben jórészt napos, de hűvös időre van kilátás. Szerdától egy nyugat-európai ciklon előoldalán melegedés kezdődhet, viszont csütörtökre a ciklon melegfrontja sok helyen kiadós esőt hozhat.
(időkép.hu)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Szegő János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Egy ködös, holdtalan éjjel sötét kaftánba bújtatott, borostás férfiak gyülekeztek egy csatornafedél fölött, valahol az amerikai nagykövetség melletti utcában »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »