Jégeső, hidegfront, szél, havas nyúl - 2012.04.06
Többnyire erősen felhős lesz az ég, de a keleti és középső országrészben számíthatunk napos időszakokra is. Többfelé valószínű záporeső, zivatar néhol viharos széllökések, jégeső kíséretében. Délutántól a Dunántúlon megélénkül az északnyugati szél. A minimumok 7 és 13, a maximumok pedig 15 és 24 fok között alakulnak.
Szombaton késő délután egy hidegfront érkezik. Többnyire erősen felhős, kezdetben keleten még napos időre van kilátás, többfelé várható eső, zápor, délen egy-egy zivatar is, gyakran megélénkül majd a szél. Lehűlés veszi kezdetét.
Húsvét vasárnapra átvonul fölöttünk a hidegfront. Bár a felhőátvonulások mellett már több-kevesebb napsütésre is számíthatunk, egy-egy hó- vagy jégdarazápor még előfordulhat. Erős, gyakran viharos lesz a szél, hideg idő várható. A jövő hét elején hajnalonta hideg, többfelé fagyos, napközben jórészt napos, de hűvös időre van kilátás. Szerdától egy nyugat-európai ciklon előoldalán melegedés kezdődhet, viszont csütörtökre a ciklon melegfrontja sok helyen kiadós esőt hozhat.
(időkép.hu)
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Kun Zsuzsa
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »