Május 14. - 2009.05.13
Május 14.

- IBM gép most a sakkozás után a Legyen Ön is milliomos (Gettomilliomos oscareső) -ban próbálja megverni az embert. Öntanító program és minden lehetséges válaszra felprogramozva? Előkerül a Turing Teszt probléma, amit még nem sikerült leküzdeni (ember vagy gép van a másik oldalon)

- Elindították Magyarország legnagyobb (Európa 7.) teljesítményű hőszivattyúját a Pannon új irodaházában. Legzöldebb irodaház, 180 darab hőszondát fúrtak le száz méter mélyre a földbe. De ennél is fontosabb a "New Way of Working" munkahelyi szisztéma, ami Európában is egyedülálló (svédek, norvégek nyomják, teljes interakció, ergonómia stb.)

- A mobil távközlési hirdetések hatásosabbak, mint a vezetékesek
Hantosi Bálint Szonda felmérés. Új fejezet a new media marketingben? A hagyományos alternatívája vagy mindig is csak kiegészítés lesz (tévé rádió reklám B2B)

- Csermely Ákos jövő médiája a Média Hungária kapcsán. Még nem biztos, mert nem válaszolt, de megharapom, ha nem ér rá 5 percre telefonon....

- A Kandó csapata nyert a világ egyik legnevesebb robotversenyén. Nem robot fight és focimeccs mint a discoveryn, de öntanító, mesterséges intelligencia, mire jó és labdába lehet-e rúgni ezen a területen az amcsikkal és a japánokkal szemben, vagy vegyük meg boltban az Ő robotjaikat?

- Weiler Péterrel (habostorta és brands.hu new!!!) a vásárlói klubokról (MLM mintára, netes közösségi vásárlás és marha nagy kedvezmény, de nem piramijáték???) Brandfesztival egyik legsikeresebb előadása (már a nézőszám alapján:))
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Báder Tamás
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Marslakó elégedetten csettintett mind a három nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margit-szigeten milyen praktikus kis leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kivágásával »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »