Január 4. - 2019.01.04
A műsor elején és a végén kapcsolunk Pécsre és Szombathelyre, ahol adásunkkal egy időben tartanak ellenzéki demonstrációkat. Pécsett a Momentum szervezésében, alapvetően a rabszolgatörvény ellen tüntetnek, Szombathelyen a Magyar Kétfarkú Kutyapárt szervezett "egészségügyi tüntetést és vonulást" a helyi Fidesz irodához.

Aztán felhívjuk a Kétfarkúak elnökét, mert Cegléden az illetékes hatóság nem engedélyezte a szombati tüntetésüket, mondván, hogy nem ők az illetékesek.

Szó lesz még arról is, hogy 50md forintban maximalizálta a kormány a sportegyesületek által igénybe vehető TAO-támogatás összegét.

Beszélünk arról a globális elemzésről, amit Dorosz Dávid volt parlamenti képviselő készített, és amit egészen sötét képet fest a közeljövőről, és megkérdezzük a bécsi tudósítónkat, arról, hogy mit mondott Manfred Weber az Európai Néppárt európai bizottsági elnökjelöltje az osztrák hírügynökségnek Orbán Viktorról.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Rózsa Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »