Június 7. - 2018.06.07
Június 7.

Emelkedett a Fidesz támogatottsága a parlamenti választások óta, és egy enyhe csökkenés ellenére a megkérdezettek közel fele véli úgy, hogy alapvetően hazánkban jó irányba mennek a dolgok - többek között ez is kiderül a HVG számára készített Medián-kutatásból.

Pert indít a TASZ a Belügyminisztériummal szemben, mert a tárca továbbra sem hajlandó közölni, hogy a parlamenti választást megelőző időszakban településenként hány új lakcím jött létre. A pontos adatokból következtetni lehetne arra, hogy történtek-e nagyarányú visszaélések, melyek akár a voksolás végeredményét is befolyásolták.

Szó lesz arról is, hogy míg megérkezett az utolsó felújított szerelvény a hármas metró vonalára, addig egyes kocsik már rozsdásodni kezdtek és kitérünk arra is, hogy egy középiskolásoknak szánt tankönyvben vitatható kijelentések jelentek meg a cigányságról.

Esti gyors hattól, Szénási Sándorral!

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Dési János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »