Május 9. - 2018.05.07
Május 9.

Ezen a héten minden középiskolás megírta magyar érettségi írásbelijét. Ilyenkor az érintettek, tanárok, diákok, szülők, sőt, az irodalom jeles képviselői is óriási vitákat folytatnak a jónak vagy rossznak, váratlannak vagy kiszámíthatónak értékelt tételekről. A sikertelenek dühöngenek, a sikeresek egyetértenek, de hogy végülis mi marad meg egy érettségizett diák fejében mindabból, amit a sok sok magyarórán végighallgatott, arról nem ad visszajelzést az írásbeli eredménye.

Mit ad a magyar diáknak a magyartanár, mit kéne adnia, s ha azt adja, amit kéne, miben reménykedhet az, akinek semmi sem fontosabb, mint az, hogy megpróbálja olvasásra nevelni a ráosztott tanulókat. A Dobszerda vendége Arató László, legendás magyartanár, a Magyartanárok Egyesületének elnöke, aki könyvet írt a magyartanítás lényegéről.

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bencze József
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »