Április 16. - 2018.04.16
Április 16.

A mai adásban szó lesz arról, hogy felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetőinek ügyében, mert véleményük szerint megkérdőjelezhető a tavaly szeptemberben hozott jogerős, felmentő ítélet Szilvásy György, Laborcz Sándor és Galambos Lajos ügyében, az úgynevezett kémügyben, ami 2007-re nyúlik vissza.

Beszélük még arról is, hogy a Demokratikus Koalíció 40 választókörzet eredményét támadja meg, és itt új választásokat követelnek.

Paks 2-ről rengeteg szó esett, de arról még senki sem beszélt, hová kerül a kettes blokk által előállított radioaktív hulladék. Márpedig ezt Magyarországnak az EU-s előírások értelmében saját hatáskörben kell megoldania.

Közel 8 millió hitelszerződése van Magyarország lakosságának. Ismét ennyire óvatlanok és felelőtlenek lennénk, mint tíz évvel ezelőtt – nem okulva a válság kezdetekor kialakult hitelcsapdából – vagy az eddigieknél sokkal kedvezőbb gazdasági környezet kedvez a hitelfelvevőknek?

Hattól Esti gyors Dési Jánossal!

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Marton Éva
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »