Április 5. - 2018.04.05
Április 5.

A mai adásban beszélünk arról, vajon mi történt az LMP-vel az elmúlt napokban, hetekben? Miért tűnik úgy kívülről, hogy szakadni készül a zöldpárt? Vagy "Máma már nem hasad tovább?"

Szó lesz arról is, hogy izraeli magánhírszerző cég segédkezhetett a Migration Aid lehallgatási botrányában, és hogy Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága csütörtökön felszólította Magyarországot, hogy lépjen fel a politikusi gyűlöletbeszéd ellen.

A műsor második felében kivesézzük az, hogy döntően befolyásolhatja a vasárnapi választás kimenetelét, ha sikerül felrázni, és mozgósítani a fiatalokat, hogy CSOK ide vagy oda, egyre reménytelenebb a fiatalok saját lakáshoz jutása, és hogy szigor jöhet Németországban augusztustól, egy friss sajtóértesülés szerint ugyanis az oltalmazottak családegyesítési lehetőségének további korlátozását tervezik.

Esti gyors hattól Szénási Sándorral!

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Korpás Krisztina
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »