Április 3. - 2018.04.03
Április 3.

Megkezdték a levélszavazatok ellenőrzését,be a borítékokat csak a választás után nyitják fel. A kérdésünk most tehát csak az, milyen jelentőségük lehet a külföldről érkező voksoknak, hány mandátumot hozhatnak elvileg?

Balázs Péter volt külügyminiszter, a V 18 csoport tagja szerint meggyengült a Fidesz. Érdekel bennünket, hogy mire számít vasárnap.

Most jelent meg az információ, hogy Erzsébetvárosban a Fidesz is igent mondott egy muszlim imaház kialakítására, még két évvel ezelőtt. Hogy is van ez?

Handó Tünde furcsa kinevezési gyakorlatát bírálja kemény szavakkal Sándor Zsuzsa, a Fővárosi Bíróság volt szóvivője. Lehet, hogy tényleg bűncselekményről van szó?

Ami pedig a külföldi híreket illeti: foglalkozunk azzal, hogy sztrájkhullám kezdődött Franciaországban, ami egészen nyárig eltarthat, illetve azzal, hogy az amerikai elnök találkozóra hívta Vlagyimir Putyint. Már önmagában ez is érdekes, hát még ha megvalósul.

Esti gyors hattól Bálint Judittal!
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Pikó András
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »