Március 21. - 2018.03.21
Március 21.

Tegyék a szívükre a kezüket és vallják be, hogy hányszor fogyasztottak alkoholt autóvezetés előtt! Sajnos az általános tapasztalat és a statisztikák is arra vallanak ugyanis, hogy csak elvétve akad magyar autóvezető, aki soha nem hágja át az autóvezetés közbeni alkoholtilalom rendszabályát. És milyen kínos, amikor a jogosítvány visszaszerzéséért az ember kénytelen végigülni a néhány órás megalázó utánképzést, amelyet ittas vezetőknek szerveznek. Hogy mennyi rémes pillanattól lesz verejtékes a homlok a kirendelt pszichológusok kérdései közben.

Na hát ezekről a kínos órákról is beszélgetek Háy Jánossal a Dobszerdában, aki “Utánképzés ittas vezetőknek” címmel írt színdarabot nemrég. A szerző által “keserű komédiának” nevezett előadást a Szegedi Nemzeti Színház után most a Pesti Magyar Színházban is bemutatják.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
M. Dénes Tamás
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »