December 8. - 2017.12.08
December 8.

Kvótaügyben, valamint a civiltörvény és a lex CEU ügyében sem sikerült a kormánynak meggyőző érvekkel előállnia, így három esetben is pert indít az Európai Unió Magyarországgal szemben - mindezt az Állampolgári Jogi, Bel-és Igazságügyi Bizottság csütörtöki ülését követően jelentették be. Életbe lépett az EU immunrendszere?

Átfogó jelentést tesz közzé a napokban az orosz befolyás közép-kelet-európai terjedéséről a Political Capital. Az elemzés egyik készítőjét kérdezzük a részletekről.

Továbbra is zajlanak a tárgyalások egy esetleges nagykoalíció létrehozásáról Németországban, azonban a mind a CSU-t, mind a Martin Schulz vezette szociáldemokratákat belső konfliktusok feszítik.

Mi jöhet azután, hogy Donald Trump amerikai elnök elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosaként? A közel-keleti puskaporos hordóról Gyarmati István biztonságpolitikai szakértővel beszélgetünk.

A műsorvezető Kárpáti János.

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Hajdu Zsófia
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »