November 30. - 2017.11.30
November 30.

A mai adásban szó lesz arról, hogy Katalónia bukott a legnagyobbat a függetlenedési törekvések óta; hogy elítélte az Európai Parlament, hogy Katowicében egy tüntetésen akasztófára aggatták néhány lengyel EP képviselő képeit. Beszélünk arról is, hogy olyan magasra emelkedtek a fővárosban és a regionális központokban a lakásárak és az albérleti díjak, hogy az már akadályozza a munkaerő mozgását.

Nagy kérdés, hogy van-e esély az ellenzéki összefogásra vagy ez a hajó már elment; hogy mit kezdenek a közpénzből finanszírozott fogorvosok az év végi hárommilliós támogatással; hogy a társadalombiztosító miért csak a halló- és látásjavító készülékeket tartja államilag finanszírozható kommunikációs eszköznek; és milyen hatása van, hogy Orbán Viktor után idén Soros György a második legtöbbet említett ember a magyar sajtóban.

Hattól Esti gyors Lampé Ágnessel!
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Rózsa Péter
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »