November 29. - 2017.11.29
November 29.

Ismét 6-8 rendőr akadályozta meg, hogy tibeti zászlóval tiltakozzon Hendrey Tibor a Tibetet Segítő Társaság elnöke a kínai miniszterelnök budapesti látogatása ellen. Nemcsak Hendreyt igazoltatták a rendőrök, hanem a Klubrádió riporterét is, jóllehet őt csak négy készenlétis fogta körbe. Tegnap este pedig órákig várakoztatták a környéken lakókat a hidegben. Ezek tükrében kérdezzük Szikinger István ügyvédet, mi a fontosabb: a személyes szabadság- és a szabad véleménynyilvánítás joga, vagy a vendégdiplomaták védelme?

A KSH adatai szerint több tízezer munkavállaló hiányzik az egészségügyből, és a feldolgozóiparból; a szakértő szerint gyakorlatilag nincs olyan munkakör, ágazat, amelyet ne sújtana a munkaerőhiány Magyarországon. A megoldás a közmunkások átképzése lehetne. Csak az akarat hiányzik?

Egyszerűen kitiltották a szegedi melegeket az Új Nemzedék közösségi tereiből, mert politizálnak, vagyis kiállnak a jogaikért. Az aktivisták még bíznak benne, hogy valamiféle félreértés vagy információhiány állhat a háttérben, hisz panasz sose volt rájuk, kárt nem okoztak, együtt tudtak működni a hellyel. Ennyire naivak lennének?

Esti Gyors 18 órától Rózsa Péterrel.

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Eisen-Kiss Erika
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »