November 21. - 2017.11.21
Az Esti gyors mai témái:

A nemzetközi tanulói teljesítményeket mérő teszteken a magyar diákok egyre rosszabbul teljesítenek szövegértésből, matematikából és természettudományokból. Most egy újabb paraméter is feltűnt, amiben kiábrándító a statisztika.

A Nemzeti Eszközkezelő bajba került adósoktól átvett, de már üresen álló lakásokat pályázat keretében rászorultaknak adhatja ki. A parlament előtt levő módosítás szerint azonban ezeket egyszerűen átvehetné az állam. Mintegy mellékesen kikerül a törvényből az átlátható, elektronikus árverésről szóló passzus

Bejelentette az Iszlám Állam dzsihadista terrorszervezet végét az iráni elnök az állami tévében élőben sugárzott beszédében. Tényleg vége? És hova mennek, akik túlélték?
A rohingyákkal szemben a mianmari állam által fenntartott és intézményesített hátrányos megkülönböztetés eléri az apartheid szintjét – derül ki az Amnesty International új átfogó jelentéséből. Szijjártó Péter külügyminiszter közben az onnan esetleg érkező bevándorlók miatt aggódik...

Hattól Esti gyors, a műsorvezető Kárpáti Iván.

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Lay Viktória
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »