November 20. - 2017.11.20
A mai Esti gyors témái:

Soros György tételesen cáfolta a kormány nemzeti konzultációs kérdőívét, pontosabban a kormány által az úgynevezett Soros-tervnek tulajdonított állításokat. Soros György szerint ezek nemcsak csúsztatásokat, hanem hazugságokat is tartalmaznak.

Drávaszerdahely polgármestere üzent a külügyminiszternek, mert nem kérnek a nemzeti konzultáció telefonos kampányából. A polgármester szerint az ott lakók jobban örültek volna, ha Szijjártó Péter akkor telefonált volna, amikor az állam elvett a településtől 11 millió forintot. A fideszes Németh szilárd erre annyit tudott mondani, hogy a polgármester biztos migránsokat akar betelepíteni.

Mellár Tamással, a Statisztikai Hivatal volt elnökével, aki maga is indulni akar a jövő évi választáson, arról beszélgetünk, hogy a Közös Ország Mozgalom rendezvényén azt mondta, civil miniszterelnök-jelöltre lenne szükség. Megkédezzük Mellár Tamástól, hogy konkrétan kire gondolt.

Este hattól a mikrofonnál Dési János.

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Dési János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »