November 17. - 2017.11.17
November 17.

Az Esti gyors mai témái:

Az ádáz Brüsszel és a Soros csapatok menekültek milliárdjainak kötelező betelepítésére készül a magyar kormány szerint. A valóságban talán inkább az történt, hogy az Európai Parlament tegnapi döntése egy pici közelebb vitte Európát ahhoz, hogy kezelni tudja a migrációt. Magyarország nem támogatta a dublini rendszer reformját, azonban lehetséges, hogy itthon ebből profitálni tud, erről beszélünk a műsor elején.

A legújabb közvélemény-kutatás szerint is hatalmas a Fidesz előnye. Hiába vannak többen azok, akik nem szeretik a kormányt, az ellenzék megosztott és gyengül, főként a szocialisták veszítenek szavazókat.

Szó lesz arról is, hogy a Demokratikus Koalíció kampánya befolyásolhatja-e a külhoni szavazókat, esetleg a Fidesz felé terelve őket?

Végül beszélünk az osztrák koalíciós tárgyalásokról is, illetve arról, hogy mire jutnak szombaton a Közös Ország Mozgalom és a Gulyás Márton által összehívott ellenzéki pártot.

A műsorvezető Bálint Judit, tartsanak velünk!
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bolgár György
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »