November 17. - 2017.11.16
A műsor eheti témái:

A héten döntött az Európai Parlament az ún. ,,atombomba" bevetéséről Lengyelországgal szemben az antidemokratikus folyamatok miatti aggodalmuk nyomán. Mennyire jelentős ez a döntés, és összevonhatják-e a vizsgálódást a Magyarországgal szembeni eljárással?

Péntek rendezik meg Göteborgban azt a magas szintű uniós találkozót, melynek egyik fő témája a szociális jogokról szóló csomag megtárgyalása. Milyen változásokat hozhat a javaslat elfogadása, és miért ellenzi az Orbán-kormány?

Továbbra is kerülgeti egymást Nagy-Britannia és az Európai Unió, hogy hogyan is kéne zajlania a Brexitnek. De a britek háza táján sem nyugodtak a kedélyek, mind a konzervatívok, mind a baloldalról egyre több kritika éri Theresa Mayt és kormányát.

Amerika megítélése még soha nem volt ilyen jó, legalábbis így látja Donald Trump, miután visszatért ázsiai körútjáról. De hogy látja ezt a hazai közvélemény?

Pénteken 13 órától Eurozóna, kivételesen Rózsa Péterrel.

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Törtei Takács Kriszta
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »