November 8. - 2017.11.08
November 8.

A mai Esti gyors témái:

Orbán Viktor veje, Tiborcz István és a miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János együtt iszogatott tegnap este egy belvárosi étteremben, mindez azután történt, hogy Tiborcz István azt nyilatkozta, hogy távol kell maradnia a politikai, közéleti ügyektől.

A Kétfarkú Kutyapárt „legrosszabb politikusát”, Horváth Andrást indítja az V. kerületben. Az a céljuk, hogy segítsék „az ellenzék harcát egymás ellen”, ugyanis az Együtt és a Momentum elnöke is itt lesz jelölt, tulajdonképpen egymás riválisai lesznek a jövő évi választáson.

Kerényi Miklós Gábornak, az Operettszínház kirúgott művészeti vezetőjének a bocsánatkérését nevetségesnek tartja Maros Ákos, az a táncos, aki elmondta, hogy Kerényi több mint 20 évvel ezelőtt vállfával elverte a fenekét egy szegedi kollégiumi teremben. Kerényi Miklós Gábort kérdezzük.

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Árpási Bence
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »