Október 28. - 2017.10.27
Október 28.

A Klubdélelőtt eheti vendégei:

Frei Zsolt Széchenyi-díjas fizikus, aki kutatásaival hozzájárult a gravitációs hullámok felfedezéséért idén Nobel-díjat kapott három tudós munkásságához

Asperján György író, költő, rádiós szerkesztő arról beszél, vajon anno miért őt ítélték börtönbüntetésre azért, mert megírta Labancz Anna gyilkosságának leleplező történetét, és miért van még mindig szabadlábon a gyilkos

Dr. Kamuti Jenő kétszeres olimpiai ezüstérmes magyar vívót, orvost, a Nemzetközi Fair-Play Bizottság elnökét  születésnapján  köszöntjük.

Zorán 2017-es Aréna koncertjének CD-jéről beszél, Al Gaudi Hesna egykor háborús külpolitikai tudósítót pedig most megjelent Félj bátran című könyvéről, az átélt, igencsak hasznára vált félelmeiről kérdezzük.

Harkányi Endre színészt a Valahol Európában című, ma is igen aktuális, és most a Film Maratonon is bemutatásra kerülő film egyik főszereplőjét is vendégül látja Kun Zsuzsa.

Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bencze József
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »