Október 20. - 2017.10.19
Október 20.

Miután a Brexitról szóló tárgyalások múlt heti, sorban ötödik fordulóján lényegében semmilyen konkrétumról nem született döntés, Theresa May brit kormányfő az eheti uniós csúcson próbálja győzködni arról az uniós vezetőket, hogy engedélyezzék a kilépési folyamat újabb szakaszba lépését - azonban a várakozások szerint szinte biztosra mondható, hogy ez nem fog megtörténni.

Az Európai Unióban egy új csomaggal alakítaná át a szerzői jogok védelmét. Civil szervezetek, köztük a Civil Liberties Union for Europe elnevezésű ernyőszervezet egy konkrét paragrafusra hivatkozva tiltakoznak a tervezet ellen, mert félelmeik szerint az internet túlzott korlátozásának adna teret a jogszabály.

A napokban egy célzott merényletben meghalt Daphne Caruana Galizia máltai oknyomozó újságíró, aki a Panama-iratok feltárása mellett a máltai kormánnyal kapcsolatos több korrupciós ügyben is kutakodott. Mi a szerepük az oknyomozó újságíróknak, szélesedik, vagy éppen szűkül a mozgásterük napjainkban?

Egy héten át tart a Kínai Kommunista Párt kongresszusa, amit elemzések az idei év egyik legjelentősebb szavazásának tartanak. A tét ugyanis az, hogy Hszi Csin-ping jelenlegi elnök háttérbe tudja-e szorítani riválisait és visszatér-e az egyszemélyi kultuszhoz, valamint tudja-e növelni Kína gazdasági és politikai befolyását a világban a következő években.
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Gálvölgyi János
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »