Október 13. - 2017.10.13
Október 13.

A választások után e hét közepén kezdődtek a hivatalos koalíciós tárgyalások a pártok között Németországban - az egyeztetések akár az év végéig is elhúzódhatnak. Milyen színezetű kormány állhat fel az eddigi hírek alapján?

Vasárnap tartják az előrehozott választásokat Ausztriában. Megválaszthatják-e az ország legfiatalabb kancellárjának a mindössze 31 éves Sebasian Kurtzot, és mekkora szerep juthat a szélsőjobbnak?

Több millió eurót juttat az Európai Unió Líbiának, hogy még a Földközi tenger partjainál állítsák meg az Európa felé induló menekülteket, akikre a helyszínen menekülttáborok és rabszolgasors vár. Minden pénzt megér az az európai vezetőknek, hogy minél távolabb tartsuk magunktól a problémát?

Kölcsönösen megtagadta egymástól az USA és Törökország a vízumengedélyek kiadását. Milyen diplomáciai és regionális érdekek állhatnak a háttérben?
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Csákvári Géza
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »