Augusztus 8. - 2017.08.08
Augusztus 8.

Akár más területen dolgozó állami tisztviselőket is átvezényelhetnek a kormányhivatalokon belül arra, hogy betartassák a plakáttörvényt - olvasható abban az utasításban amelyet a Miniszterelnökség adott ki. Ki az utcára, ki a térre, a harc nem lankadhat

Újabb gigabiznisz a Várban, sajnos csak annak jár, aki benne van a körben. Hogy keressünk pillanatok alatt 114-szeres pénzt.?

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal újabb vizsgálatot végzett, amelyben megint arra kereste a választ, hogy a hazai és a nyugat-európai piacokon azonos márkanév alatt eltérő minőségű termékeket forgalmaznak-e. Igazolódik-e valaha a nagy Nutella-sejtés?

Az elmúlt két hétben robbanásszerűen nőtt a kiadó lakások kínálata. Augusztus elején országszerte már több mint 10 ezer kiadó lakást kínáltak bérlésre, ami 11 százalékos növekedésnek felel meg. Mikor pukkad ki a lufi?

Az augusztusi dupla családi pótlék egy trükk, ahogy arra több politikus is felhívta a figyelmet az elmúlt napokban. Mi legyen helyette?
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Neuman Gábor
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »