Augusztus 2. - 2017.08.02
Augusztus 2.

Külpolitikai tudósítónk anyaga az egyre forrósodó washingtoni helyzetet elemzi, mely szerint Trump a Fox Newssal szerecsenek helyett az oroszokat mosdatná.

A világ legnagyobb szárazföldi haderejével bíró Kína tábornokai szerint Washington hanyatlik és az évszázad közepére Peking lesz a Csendes-óceáni térség domináns hatalma. Szakértőnk szerint azonban Peking jobban tenné, ha mérsékelné szárnyakat kapott politikai és katonai ambícióit, mert pénzügyileg nagyon vékony jégen jár.
A brit statisztika hivatal adatai szerint tavaly 117 ezer uniós állampolgár hagyta el az országot, ami 36 százalékos emelkedés az egy évvel korábbihoz képest. Egy másik elemzés szerint pedig az Egyesült Királyságban élő, magasan képzett uniós munkavállalók közel fele (47 százaléka) fontolgatja a távozást a következő öt éven belül. Hogy mi igaz mindebből, arról a zarojel.hu főszerkesztőjével beszélgetünk.

Hazai vizekre evezve azt firtatjuk ma este, hogy hol tart a Szamos-Tisza vizét fertőző romániai húsüzem elleni eljárás és szót ejtünk arról is, hogy mire lehet elég a Fidesz mostanra megteremtett, egész országot lefedő médiatúlsúlya a 2018-as választáson?
Cikk küldése e-mailben »Nyomtatható cikk »
FÓRUM: Új téma indítása »
HÍREK
MŰSOROK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAAJÁNLAT
IMPRESSZUM

Az Ön e-mail címe:
English
Válassza ki, melyik mûsorra kíváncsi!
Bubnó Márk
Válassza ki, melyik műsorvezetőre kíváncsi!
Az ügyvédi kamara elnöke tiltakozik az ellen, hogy a Magyar Idők nevű napi periodika elkezdte listázni az ügyvédeket, konkrétan azokat, akik Soros bérencként, vagy egyszerű mezei ballibként folytatják bűnös üzelmeiket »
KÖZLEKEDÉS
GAZDASÁG
HADD SZÓLJON
BULVÁRIA
VILÁG
VÉLEMÉNY
HÍRFORRÁS
English
2009-ben superbrand lett a Klubrádió
Díjat nyert a Klubrádió!
2015
Elérhetõség: 1037 Budapest, Bokor u. 1-3-5., Fax: 437-6738
Hallgatói telefonszámok: 2406-953, 2407-953, 30-3030-953, SmS szám: 30-3030-953
Fórum házirend », Jogi következmények és adatvédelmi politika »